Biljart Tafel Verlichtings Opties

De juiste verlichting is essentieel voor een goed poolspel. Het licht moet gericht en helder genoeg zijn om de spelers in staat te stellen de hele tafel comfortabel te zien zonder verblinding of afleiding. De lichtbron moet duidelijke verlichting bieden zonder schaduwen op het speeloppervlak te werpen. Dat gezegd zijnde, zijn er een aantal opties voor verlichting van topkwaliteit die het algemene thema en de stijl van uw speelzaal verbetert.

Vereiste verlichting voor optimaal spel

Een biljarttafel is het pronkstuk van elke speelkamer. Het toevoegen van een hanglamp aan het plafond maakt uw tafel mooier en zorgt tevens voor een goed verlicht speeloppervlak. De beste positie voor een hanglamp is 33" - 36" boven het speeloppervlak van de leisteen.

Overweeg om de grootte en lengte van de verlichting aan te passen aan de grootte en lengte van uw tafel. Wees voorzichtig om een kleinere tafel niet te overweldigen met te veel verlichting, maar zorg voor voldoende verlichting om het volledige oppervlak van een grotere tafel te bedekken. Als referentiekader: een tafel van 8' is het best gediend met een armatuur van minstens 42" lang met drie lampen.

Omdat verblinding tijdens het spel kan afleiden, kunt u overwegen om matte gloeilampen van ongeveer 60 watt te gebruiken. Deze geven een zacht, warm licht dat comfortabel is voor de spelers, maar toch het hele speeloppervlak helder verlicht.

Stem de verlichtingsstijl af op het thema van uw speelzaal

Pool is meer dan een spel. Het is een plezierige ervaring voor u, uw familie en uw gasten. Een groot deel van die ervaring is te vinden in de sfeer van uw speelkamer. De verlichting die u kiest voor uw biljarttafel kan en moet een onderdeel zijn van het thema van uw kamer.

Traditioneel - Is uw tafel traditioneel vormgegeven met sierlijke gedraaide poten en mooi houtwerk? Heeft uw speelkamer de uitstraling van een exclusieve gentleman's club? Zo ja, overweeg dan traditionele verlichting. Mooie hangende biljart lampen met een bar en drie tot vier lampenkappen zijn verkrijgbaar in vele stijlen, waaronder geëtst of mat glas, tiffany stijl glas in lood, of kristal. Modern - Misschien is uw speelkamer is modern, vol met hedendaagse meubels en een strak gelijnde biljarttafel. Overweeg verlichting die gebruik maakt van ofwel een bar en drie tot vier gepolijste metalen kappen of een enkele lange kap met dezelfde strakke lijnen als de rest van uw kamer. Als uw kamer is ultra-modern kunt u zelfs overwegen track verlichting gemonteerd op het plafond met gerichte verlichting gericht op het speeloppervlak. Sport of hobby thema - Tiffany stijl verlichting is gemakkelijk aan te passen om uw favoriete team, sport of hobby te weerspiegelen. Als uw spel kamer is een weerspiegeling van uw favoriete voetbal, honkbal of basketbal team kunt u een gebrandschilderd glas biljart licht dat op het thema draagt te vinden. In feite, een aanpasbare schaduw is beschikbaar voor takken van het leger, hobby's, of een ander thema dat u kiest. U kunt zelfs een speciaal gemaakt om uw naam weer te geven als je kiest. Rustiek - Sommige speelzalen zijn rustiek, waardoor het lijkt op een jachthut of oude western poolhal. Biljartverlichting is ook beschikbaar in dit thema. Stagecoach lantaarns, biljart verlichting gemaakt van gewei, en wagenwielen zijn slechts enkele van de beschikbare opties. De verlichting boven uw biljarttafel is een prachtige manier om uw speelkamer thema samen te binden en een totale sfeer van plezier en ontspanning te creëren. Het maakt niet uit welk thema je kiest, het coördineren van uw verlichting aan de biljarttafel zelf en de andere functies en meubels in de kamer geeft uw spel kamer een decorateur touch.